Slik fikk Stoffdronningen hjelp med å effektivisere veksten

09.aug.2024 10:04:23 / skrevet av Audun Grytdal

Økt etterspørsel og flere ansatte skapte utfordringer for Stoffdronningen. Se hvordan Tidsbanken hjalp henne med å få full kontroll, og samtidig effektivisere driften.

 

I 2011 startet Britta Stoffdronning AS som en nettbutikk, dedikert til å bringe kvalitetsstoffer og sytilbehør til syentusiaster over hele Norge. Etterspørselen vokste raskt, og i 2014 tok Britta en viktig beslutning; hun åpnet en sybutikk i Kristiansand sentrum. Denne butikken fungerer nå også som lager for nettbutikken, noe som gjorde det mulig å møte den økende etterspørselen effektivt. I tillegg til å drive både butikk og nettbutikk, holder Britta sykurs og sprer syglede gjennom sosiale medier, ofte i samarbeid med influencere.

20240719_182731

 

Se en demo

 

Utfordringer med manuell håndtering

Med økt vekst og flere ansatte kom også nye utfordringer. Britta opplevde at den manuelle håndteringen av timelister og ferieplanleggingen ble tidkrevende og uoversiktlig.

"Vi hadde timelister for oddetall og partall, og hver sommer satt jeg i dagevis for å lage individuelle ukeplaner for tre måneder på grunn av ferieavvikling. Ved hver endring måtte det printes ut nye planer for alle," forteller Britta.

 

Dette førte til problemer, spesielt når ansatte ikke hadde den nyeste versjonen av vaktplanen. Dette skapte forvirring og rot, noe som igjen påvirket både de ansatte og driften negativt.

 

Løsningen

Løsningen kom da Stoffdronning AS begynte å bruke Tidsbanken.

 

"Tidsbanken har virkelig forandret måten vi arbeider på," sier Britta.

 

Nå har hun full oversikt over timene uten behov for manuell utregning, og ferieplanleggingen som tidligere tok dagevis, går nå mye enklere. Ansatte legger selv inn sine ferieønsker som behandles i Tidsbanken. Når ferie blir godkjent, oppdateres vaktlisten automatisk, og de ansatte har enkel tilgang til oppdaterte planer rett fra sine egne telefoner. Dette har gjort at de alltid er oppdatert på de siste endringene.20240719_182538

Resultatet har vært en forbedring i effektiviteten og en betydelig reduksjon i tid brukt på administrasjon. Britta og hennes kollegaer kan nå fokusere mer på det som virkelig betyr noe – å spre syglede!

 

"Tidsbanken har gjort hverdagen vår mye enklere," sier Britta med et smil.

 

Stoffdronning AS er et bevis på hvordan moderne løsninger kan forbedre arbeidsflyten og gjøre hverdagen lettere for både ledere og ansatte.
Med Tidsbanken på laget er Britta klar for å møte fremtidens utfordringer, og fortsette på sin suksesshistorie.

stoffdronningen logo

 

Er du klar for å ta neste steg? Kontakt oss i dag!

 

Tags: Kundehistorier

Audun Grytdal

Skrevet av Audun Grytdal

Audun er Innholdssjef i Tidsbanken AS og har lang erfaring med systemet fra sin tid som kunderådgiver. Audun har vært med på å utarbeide alle kurspakkene som Tidsbanken nå tilbyr sine kunder, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter på tvers av bransjer å nå nye høyder ved hjelp av nyttig og engasjerende innhold.

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?