Ny funksjon i sjekklistemodulen! ✅

18.jun.2024 21:50:14 / skrevet av Cathrine Gavlen publisert i Produkter


Det er med stor begeistring at jeg kan informere om ny funksjonalitet i sjekklistemodulen i Tidsbanken. Jeg elsker å se hvordan dette påvirker bedriftene jeg jobber med og hvordan de klarer å nyttiggjøre mulighetene til å bli enda bedre. Flere av bedriftene jeg har snakket med, som allerede har fått anledning til å ta i bruk de nye mulighetene, forteller om mange nye fordeler 😍

Dette må jeg bare dele og derfor skriver jeg litt om det her

Les mer

Utforsk hva som er nytt i ferieplanen her!

04.des.2023 13:10:01 / skrevet av Cathrine Gavlen publisert i Produkter

Når vi snart går inn i nytt år, gjør vi det uten dagens ferieplan. Vi har lyttet til deres ønsker og behov, og er stolte av å kunne lansere en ny og forbedret ferieplan med økt fokus på ansattinvolvering

Vårt dedikerte tverrfaglige team har arbeidet grundig for å tilby en ferieplanleggingsløsning som er enkel og brukervennlig både for ledere og ansatte.

Les mer

Betaler dere ut for mye for egenmeldinger?

01.des.2022 14:36:14 / skrevet av Erik Reimers publisert i Ledelse, Kunnskap du trenger

 

Les mer

4 tips for å redusere sykefraværet i bedriften

07.nov.2022 14:39:16 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Ledelse, Tips og Triks, Kunnskap du trenger

Sykefravær er en stor utgift for mange bedrifter. Som leder kan det være utfordrende å ha kontroll på fraværet i bedriften, noe som kan gjøre det vanskelig å identifisere hva som faktisk er problemet. Mange bedrifter har for eksempel ikke oversikt over brukte egenmeldingsdager, og det kan resultere i at bedriften betaler ut for mye sykepenger. Dette kan derfor være en økonomisk belastning for noen bedrifter. Så hvordan kan du på en god måte redusere sykefraværet i bedriften?

Les mer

Hvorfor mislykkes så mange med IT-prosjektene sine?

27.okt.2022 12:41:32 / skrevet av Audun Grytdal

Og om man tilhører denne statistikken, vet man egentlig hvorfor det gikk som det gikk?
Det å mislykkes ved implementeringen av et nytt IT system kan koste selskaper dyrt, og det viser seg at dette ofte er blant de mest kostbare feiltrinnene mange tar. Med dette som bakteppe er det helt avgjørende å se nærmere på hvorfor så mange mislykkes med slike endringsprosesser, og hva som kjennetegner de prosessene som faktisk lykkes?

Les mer

Reisetid - arbeidstid eller fritid?

13.okt.2022 16:03:44 / skrevet av Erik Reimers publisert i Ledelse, Kunnskap du trenger

Reisetid – Arbeidstid eller arbeidsfri?

Les mer

Bruk tiden på det som gjelder

28.apr.2022 09:36:18 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

De som driver butikk i dag vet at manuelle papirlister for blant annet timeføring vil kunne på kort tid gi en nokså uoversiktlig hverdag, med stor opphoping av papirer. Ringo Langesund bruker et timeregistreringssystem som gir dem kontroll og oversikt i sanntid. Dette sparer dem tid og penger, og gir dem rom for å bruke tiden sin inn mot de kritiske oppgavene i driften istedenfor.

Les mer

VIEW Ledger og Tidsbanken knytter tettere bånd - Dette blir fordelene!

24.mar.2022 13:33:05 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Produkter

Grunnlaget for en bedre og enklere lønnskjøring er lagt – Hvilke fordeler vil dette kunne gi din virksomhet?

 

Les mer

Vi lager ny vaktliste!

24.jan.2022 12:42:21 / skrevet av Martin Gavlen publisert i Produkter

Tidsbanken setter av 4 millioner i året for å utvikle ny vaktliste. Den gamle vaktlisten er bygget på eldre teknologi og kode, noe som gjør det vanskelig å endre i den. Vi utvikler derfor en ny vaktlisteplattform etter moderne prinsipper, og med nytt kodespråk. Dette gjør at det blir langt enklere å lage og legge til ny funksjonalitet i vaktlisten fremover.

Les mer

TidPrat – Hvordan kan læring fremme nyvinning og innovasjon?

29.nov.2021 15:56:57 / skrevet av Audun Grytdal publisert i TidPrat

Ofte tenker man at det er teknologien som drar oss fremover. I mange tilfeller er det menneskene som gjør det. Læring og erfaringsdeling er ofte avgjørende komponenter i forbindelse med nyvinning og innovasjon. Skapes det riktige miljøet, vil synergiene fra dette ofte kunne utkonkurrere teknologien i mange av tilfellene.

Les mer

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?