Tidsbanken og Connect HRM går sammen for å legge til rette for fremtidens håndtering av arbeidstid og lønn

24.aug.2021 14:15:43 / skrevet av Audun Grytdal

connect hrm og tidsbanken logoSammen med Connect HRM går Tidsbanken inn for å levere en komplett løsning for bedrifter som ønsker det beste fra to verdener.

-Selv om vi nå formaliserer samarbeidet, har vi sammen med Tidsbanken allerede i snart 10 år hjulpet kunder oppnå sine fulle potensialer, forteller daglig leder i Connect HRM Bjørn Ole Langø.

shutterstock_1695222805


Trenden den siste tiden har vært tydelig, og markedet ser nå mot leverandører som tilbyr solide, fleksible og enkle systemer som dekker deres behov.

 

-Timeregistrering fra Tidsbanken integrert mot Visma.net Payroll for lønn er et uslåelig produkt i markedet, forteller Langø.

Les mer om Tidsbanken sin løsning for Visma Payroll her

 

Den komplette løsningen for timeregistrering og lønn

Steffen Skarsvåg er avdelingsleder i Tidsbanken og er strålende fornøyd med å formalisere samarbeidet med Connect HRM nå

-Med dem får vi en partner med enorm tyngde innenfor sitt fagfelt, noe som vil gagne kundene enormt. Deres kompetanse innenfor lønn og HRM, sammen med vår lange historie og erfaring med håndtering av arbeidstid gjør at vi kommer til å spille hverandre veldig gode.

 

-Velg skybasert
vector ny fargeTradisjonelle systemer som Huldt og Lillevik Lønn vil i løpet av kort tid fases ut til fordel for helhetlige, moderne systemer som sørger for at lønnen går sømløst i skyen. Når man bruker skybaserte løsninger for lønn som Visma.net Payroll, er det viktig at man også bruker kompatible systemer for blant annet timeregistrering. Da vil lønn bli mye enklere og bedre enn før.
Tidsbanken har spesialisert seg på å fange tiden på norske arbeidsplasser de siste 2 tiårene, og i tillegg tilrettelegger systemet for medarbeiderinvolvering, kommunikasjon, effektivisering og arbeid med LEAN.

 

Skape vinnere

Tidsbanken og Connect HRM ønsker å skape størst mulig verdi for kundene.
Med å spille på hverandres styrker vil man kunne la kundene sette seg i førersetet, slik at man sammen skaper vinnere. Med uvurderlig kompetanse innenfor sine fagfelt vil løsningen som tilbys ikke bare være den beste og mest prisgunstige, men i tillegg være basert på kompetanse og lidenskap for faget. Da er tvil og usikkerhet ryddet vekk, og tilliten til system og leverandører kan heves frem.
Da gjør du kunden til vinneren, hver gang.

 

 

Huldt og Lillevik lønn nærmer seg slutten og det er derfor på tide å bytte ut dette med neste generasjons lønnssystem.
Meld deg på Connect HRM sitt gratis webinar for å finne ut av hvordan du kan gå fra Huldt og Lillevik lønn til Visma.net Payroll.

Meld deg på webinaret her

 

Tags: Produkter

Audun Grytdal

Skrevet av Audun Grytdal

Audun er Innholdssjef i Tidsbanken AS og har lang erfaring med systemet fra sin tid som kunderådgiver. Audun har vært med på å utarbeide alle kurspakkene som Tidsbanken nå tilbyr sine kunder, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter på tvers av bransjer å nå nye høyder ved hjelp av nyttig og engasjerende innhold.

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?