Utforsk hva som er nytt i ferieplanen her!

04.des.2023 13:10:01 / skrevet av Cathrine Gavlen

Når vi snart går inn i nytt år, gjør vi det uten dagens ferieplan. Vi har lyttet til deres ønsker og behov, og er stolte av å kunne lansere en ny og forbedret ferieplan med økt fokus på ansattinvolvering

Vårt dedikerte tverrfaglige team har arbeidet grundig for å tilby en ferieplanleggingsløsning som er enkel og brukervennlig både for ledere og ansatte.

"Kundene våre har mange ulike behov, og å dekke alle de har vært en utfordring.
Vi har landet på en ny ferieplan med en tydelig beste praksis som vi tror kan fungere veldig godt for mange. Over en lenger periode har en gruppe pilotkunder testet den nye ferieplanen, nå blir det spennende å høre tilbakemeldingene fra flere." - Jakob Hauge Moe, Senior Utvikler  

 

 

 

Mange fordeler

Med vår oppdaterte ferieplan får du ikke bare økt brukervennlighet og en smidigere prosess, men også mye mer:

  • Bedre oversikt: Se alle ferieønskene i sanntid, noe som hjelper deg med å unngå konflikter og overlappende ferieperioder.

  • Mer tid: Den raske godkjenningsprosessen og enkelheten i å søke om ferie gir deg mer tid til å fokusere på det som er viktig for deg.

  • Fleksibilitet: Med muligheten til enkelt å tilpasse vaktene og dele dem videre med andre medarbeidere, kan du være sikker på at din avdeling alltid er riktig bemannet.

 

"En stor fordel med den nye ferieplanen er åpenheten rundt kollegers ønsker og planlagt arbeid, dette skaper en mye smidigere prosess for både ansatt og leder. Vi vet at ansatte snakker sammen om når man skal ha feire, så nå har vi samlet denne informasjonen i kalenderen og dermed forenklet koordineringen voldsomt", sier Team-koordinator Marius Aam 

For å sikre at dere kom i gang på best mulig måte, gjennomførte vi et kostnadsfritt webinar hvor dere ville få en grundig introduksjon i hvordan dere best administrerer ferieavviklingen i Tidsbanken.

Sett av 20 minutter og se webinaret i opptak som hjelper deg med å få på plass gode rutiner med ny ferieplan! ⬆️

 

Hva er nytt?

 

🏡 Søk ferie direkte fra hjem

Nå kan alle ansatte søke om ferie direkte fra hjem. Dette gjør hele prosessen raskere og mer tilgjengelig for dine ansatte. Det har aldri vært enklere å ønske seg en velfortjente ferie.

 

👀 Se hvem som har søkt om ferie og hvem som allerede har fått sin godkjent

For å skape mer åpenhet i bedriften og forhindre overlappende ferieperioder, har vi nå gjort det mulig for ansatte å enkelt se hvilke kollegaer som har søkt om ferie, og ikke minst, hvem som allerede har fått sin ferie godkjent. Dette gir ansatte en bedre oversikt over de totale ferieplanene og gjør det enklere å tilpasse dine egne ferieplaner i samsvar med avdelingens. 

 

🌴 Total oversikt over gjenstående feriedager

Nå har ikke bare de ansatte en god oversikt over gjenstående feriedager, men som leder har også du en helhetlig innsikt i gjenstående ferie i din avdeling. Dette gjør det enkelt å følge ferieloven og sørge for at dine ansatte får den velfortjente ferien de har krav på. Med ferieplanen kan du enkelt administrere og distribuere feriedager for å skape et harmonisk og produktivt arbeidsmiljø.

 

📆 Godkjenn hele uker

Godkjenningen av ferie har også blitt enklere. Med kun noen få klikk kan du nå godkjenne hele uker som ferieperiode. Dette forenkler planleggingen betydelig, og gir deg mer tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe.

 

📢 Vaktplanlegging

Når du planlegger ferie for en ansatt, gir ny ferieplan deg nå muligheten til å velge om du ønsker å legge de opprinnelige vaktene til vakttorget eller eventuelt planlegge de ved en senere anledning. Dette sikrer at du aldri vil oppleve bemanningshull. Med denne fleksibiliteten kan du enkelt sikre rett bemanning under ferieavviklingen og sørge for at alle nødvendige vakter er dekket inn.  Vår målrettede vaktplanlegging gir deg full kontroll over arbeidsfordelingen og gir en jevn drift for din avdeling.

 

👉 Les mer om hvordan du bruker Ferieplanen på vårt supportsenter

Tags: Produkter

Cathrine Gavlen

Skrevet av Cathrine Gavlen

Cathrine er seniorkonsulent og brenner for å skape gode kundeopplevelser.

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?