VIEW Ledger og Tidsbanken knytter tettere bånd - Dette blir fordelene!

24.mar.2022 13:33:05 / skrevet av Audun Grytdal

Grunnlaget for en bedre og enklere lønnskjøring er lagt – Hvilke fordeler vil dette kunne gi din virksomhet?

 

view ledger logo

 

Få mer informasjon

 

I et stadig skiftende digitalt landskap er det avgjørende å spille på lag med de riktige menneskene, og de riktige tjenestene. Dere fokuserer på egen verdiskapning og utvikling, og vi er støttespillerne som skal hjelpe dere nå de målene dere har satt dere.

VIEW Ledger hjelper sine kunder i å levere et oppdatert regnskap, gi dem økonomisk rådgivning og hjelp med integrasjoner mot ulike fagsystemer. I andre ord jobber de for å gi kundene sine superkrefter innenfor økonomisk virksomhetsstyring, og har som mål at alle kundene får innsikt og oversikt i sanntid. Dette gir økt kontroll og bedre beslutningsgrunnlag for virksomheten.

Tidsbanken er spesialister på sitt fagfelt som i kjernen konsentrerer seg om å fange arbeidstid. Ved hjelp av digitale stemplingsur, og blant verdens beste algoritmer kan Tidsbanken regne ut det meste av arbeidstidsregler, helt automatisk.

Bjarte Sjøtun hos VIEW Ledger er ikke i tvil om hva dette samarbeidet vil bety for kundene

-Trenden i markedet har vært tydelig den siste tiden, og markedet ser nå mot leverandører som tilbyr solide, fleksible og enkle systemer som dekker deres behov. Her vil kundene få det beste av to verdener.

view farger samabrbeid

 

Med uvurderlig kompetanse innenfor sine fagfelt vil løsningen som tilbys ikke bare være den beste og mest prisgunstige, men i tillegg være basert på kompetanse og lidenskap for faget som både View Ledger og Tidsbanken deler.

Steffen Skarsvåg er avdelingsleder i Tidsbanken og er glad å få VIEW Ledger med som en sterk samarbeidspartner

-Samarbeidet vil gagne kundene enormt, og deres kompetanse innenfor lønn, HRM og regnskap sammen med vår kompetanse rundt arbeidstid og tidsregistrering, vil gjøre at vi kommer til å spille hverandre veldig gode.

 

 

samarbeid view farger

Velutprøvde integrasjoner

I en årrekke har Tidsbanken tilbydd lønnsintegrasjon mot lønnssystemet X-Leder, en integrasjon som brukes av mange i dag allerede, og som er sikker, god og velfungerende. I tillegg ferdigstilles en integrasjon mot Tripletex i disse dager.
Dette gir en sømløsflyt mellom systemene, samtidig som de riktige menneskene tar seg av sine ekspertiseområder. Det legger grunnlaget for en god og solid lønnskjøring, skodd for fremtiden.

 

 

Ønsker du å lære mer om samarbeidet, eller trenger mer informasjon?

 

Få mer informasjon

Tags: Produkter

Audun Grytdal

Skrevet av Audun Grytdal

Audun er Innholdssjef i Tidsbanken AS og har lang erfaring med systemet fra sin tid som kunderådgiver. Audun har vært med på å utarbeide alle kurspakkene som Tidsbanken nå tilbyr sine kunder, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter på tvers av bransjer å nå nye høyder ved hjelp av nyttig og engasjerende innhold.

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?