Fordeler med integrasjoner

19.jan.2021 08:30:00 / skrevet av Audun Grytdal

En fremtidsrettet strategi for digitalisering krever at man  i større grad er nødt til å forholder seg til integrasjoner. En integrasjon er å overføre data mellom to systemer, og det handler om samspillet mellom to systemer/programvare slik at de kan "snakke sammen" på en best mulig måte.

integrasjoner i Tidsbanken skaper en sømløs og mer effektiv arbeidshverdag

 

En god integrasjon kjennetegnes av flere egenskaper og trekk. Hvilke type data som skal overføres, eller hvilke type systemer som dataen skal overføres mellom, varierer stort. Det mest vanlige er at Tidsbanken henter prosjekter eller ordrer fra økonomi og ordresystemer. Da ligger dette klart i Tidsbanken til de ansatte som skal registrere timer mot dette. Deretter blir timene overført tilbake til lønn og/eller økonomi systemet ved behov.

Les mer om hvilke integrasjoner Tidsbanken tilbyr her.


Marius Meisterplass Aam er Fagansvarlig i Tidsbanken forteller at en god integrasjon skal dekke behovene som kunden har, samtidig som løsningen skal være sømløs. En god integrasjon skal være brukervennlig og "usynlig". Han forteller at Tidsbanken løser alt fra enkle integrasjonsbehov, til mer komplekse saker vedrørende integrasjoner.

-Med Tidsbankens API-tjeneste kan du eller din dataleverandør lage gode integrasjonsløsninger med Tidsbanken. I tillegg kan man med vårt egenutviklede integrasjonsprogram T-Link, også løse komplekse integrasjonsbehov dersom datakilden er Microsoft SQL Server.


Viktige fordeler

En integrasjon vil kunne effektivisere arbeidet, og dermed spare deg for mye tid. Du unngår dobbeltarbeid ved å slippe å opprette data i to systemer. Når du oppretter kunde- eller prosjektdata i ene systemet vil dette overføres automatisk over til neste system. I tillegg vil man med integrasjoner kvalitetssikre at dataen som overføres er korrekte. En digital integrasjon luker bort eventuelle menneskelige feil som kan forekomme ved å punche data manuelt. I tillegg vil man også kunne følge med på dataene sine i sanntid, slik at man alltid har kontroll på budsjettene på prosjektene sine. Da kan du sette inn riktige tiltak tidsnok mot prosjekter som trenger det.

En integrasjon er lønnsom og fremtidsrettet. Den sparer deg for penger, og vil gi deg et stort konkurransefortrinn i markedet. 

 

Tags: Tips og Triks

Audun Grytdal

Skrevet av Audun Grytdal

Audun er Innholdssjef i Tidsbanken AS og har lang erfaring med systemet fra sin tid som kunderådgiver. Audun har vært med på å utarbeide alle kurspakkene som Tidsbanken nå tilbyr sine kunder, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter på tvers av bransjer å nå nye høyder ved hjelp av nyttig og engasjerende innhold.

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?