Det skal være enkelt å følge arbeidsmiljøloven

21.mar.2021 23:07:42 / skrevet av Audun Grytdal

Arbeidstid og overtid er viktige punkt i arbeidsmiljøloven. Selv om lovverket på dette er tydelig, er det mange som fortsatt syns det er utfordrende å følge lovverket. Flere kjenner på usikkerhet rundt om det de gjør er riktig i henhold til dette. Da er det greit med verktøy som gjør hele jobben for deg. Overtidsanalysen gir tall og varsler med utgangspunkt i reglene i arbeidsmiljøloven kapittel 10. Alt skjer helt automatisk, og er tilgjengelig for alle som har Tidsbanken.

 

overtid vector

Overtidsanalysen i Tidsbanken er for mange kunder et kjært verktøy for å forsikre seg om at ansattes arbeidstid er i henhold til arbeidsmiljølovens regler rundt arbeidstid. Dette gjør at man som arbeidsgiver slipper å sitte og gjøre alle kalkulasjonene selv i håp om å skaffe seg et overblikk over dette. Overtidsanalysen gjør jobben for deg, tallene og varslene kommer automatisk basert på tiden som registreres i systemet.
Er du i tvil om hvorfor noen tall er markert med en annen farge, klikker du deg bare inn for å få en detaljert beskrivelse som forklarer hva det betyr.

Les mer om hvordan overtidsanalysen fungerer, og hva de ulike varslene betyr.

 

overtidsanalyse

 

Nytt utseende

Å følge lovverket skal være enkelt. Nå har overtidsanalysen fått et ansiktsløft, noe som gjør den enda bedre å bruke.

Sammen med våre beste spesialister på arbeidstid tok vår yngste utvikler jobben med å utvikle den nye versjonen av analysen. Resultatet er formidabelt, og viser nok en gang at å satse på lokale utviklertalenter gir en helt enorm verdi, både for selskapet, men ikke minst for kundene våre.

 

Har du spørsmål om arbeidstid, eller på utkikk etter mer informasjon om dette? Da kan du ta kontakt med vår gjeng på support som mer enn gjerne vil dele sin kunnskap og kompetanse rundt dette med deg.

 

Tags: Produkter

Audun Grytdal

Skrevet av Audun Grytdal

Audun er Innholdssjef i Tidsbanken AS og har lang erfaring med systemet fra sin tid som kunderådgiver. Audun har vært med på å utarbeide alle kurspakkene som Tidsbanken nå tilbyr sine kunder, og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter på tvers av bransjer å nå nye høyder ved hjelp av nyttig og engasjerende innhold.

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?