4 tips for å redusere sykefraværet i bedriften

07.nov.2022 14:39:16 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Ledelse, Tips og Triks, Kunnskap du trenger

Sykefravær er en stor utgift for mange bedrifter. Som leder kan det være utfordrende å ha kontroll på fraværet i bedriften, noe som kan gjøre det vanskelig å identifisere hva som faktisk er problemet. Mange bedrifter har for eksempel ikke oversikt over brukte egenmeldingsdager, og det kan resultere i at bedriften betaler ut for mye sykepenger. Dette kan derfor være en økonomisk belastning for noen bedrifter. Så hvordan kan du på en god måte redusere sykefraværet i bedriften?

Les mer

5 ting du må tenke på før du kjøper et timeregistreringssystem

17.mar.2021 15:13:43 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Produkter, Tips og Triks

Er du usikker på om du skal kjøpe et timeregistreringssystem? Eller er du i tvil om hvilket system du bør velge? Vi laget 5 punkter du er nødt til å tenke over før du bestemmer deg. Det er flere som tilbyr digitale timelister og stemplingsur, men det er flere ting du må vurdere før du kjøper et sånt system slik at du kan ta det riktige valget. 

Les mer

10 gode grunner til hvorfor du bør innføre stemplingsur

22.feb.2021 14:52:05 / skrevet av Martin Gavlen publisert i Ledelse, Tips og Triks

- og hvorfor dine beste ansatte elsker det.

Les mer

Hva er forskjellen på å planlegge i Excel og i Tidsbanken?

26.jan.2021 07:45:00 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Produkter, Tips og Triks

I lang tid har norske bedrifter sverget til Excel for planleggingen av sine ansatte. Om man skulle begynne å lage vaktplaner i Tidsbanken i stedet, hva ville vært forskjellen?

Les mer

Fordeler med integrasjoner

19.jan.2021 08:30:00 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Tips og Triks

En fremtidsrettet strategi for digitalisering krever at man  i større grad er nødt til å forholder seg til integrasjoner. En integrasjon er å overføre data mellom to systemer, og det handler om samspillet mellom to systemer/programvare slik at de kan "snakke sammen" på en best mulig måte.

Les mer

5 tips til hvordan man enkelt automatiserer smittevern

26.mai.2020 11:05:11 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Tips og Triks

Åpningen av samfunnet kommer til skje kontrollert, og over lang tid. Det medfører at alle bedrifter er nødt til å kunne sette smittevern i system slik at vi ikke får et tilbakefall. Situasjonen kommer til å vare over lengre tid og derfor er det ekstra viktig at man får satt dette i system, slik at man ikke bruker unødvendig mye tid på det. Her kommer 5 tips til hvordan man enkelt kan sette smittevern i fokus, og få automatisert prosessen. 

Les mer

Sett deg i førersetet til bedriften

06.mai.2020 21:41:16 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Produkter, Tips og Triks, transport

Transportbransjen har flere utfordringer innenfor føring av tilgjengelighetstid og HMS som de færreste andre bransjer møter. Sitter man sentralt og styrer, kan man fort miste oversikten med mange biler på veien. Dårlig informasjonsflyt og papirlister som ikke fylles ut er blant problemene som oppstår.

Les mer

Hold arbeidsplassen trygg for smitte

17.apr.2020 10:19:31 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Tips og Triks

For dem som ikke har hjemmekontor, og for dem som returnerer tilbake til arbeidsplassen etter at perioden med hjemmekontor er over, er nødt til å følge myndighetenes anbefalinger for smittevern. Arbeidstilsynet krever at alle arbeidsplasser utfører en risikovurdering for mulig smittefare. Her kommer praktiske råd for bedrifter om smittevern for å gjøre jobben enklere.

Les mer

Tidsbanken og eCount inngår tettere samarbeid

03.apr.2020 11:21:16 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Produkter, Tips og Triks

Norsk økonomi og næringsliv er midt oppi svært krevende tider, og har noen tøffe måneder i vente. Kontroll over egen økonomi blir svært viktig i tiden som kommer.

 

Les mer

Ny regel for permittering rundt høytid og helligdager

02.apr.2020 17:50:54 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Tips og Triks

Arbeidsledigheten har ikke vært så stor siden 1930-tallet. Antall permitteringer er enorme, og mange går nå en påske i vente permittert. Her er det det du må huske på angående permitteringer i påsken.

Les mer

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?