Bruk tiden på det som gjelder

28.apr.2022 09:36:18 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

De som driver butikk i dag vet at manuelle papirlister for blant annet timeføring vil kunne på kort tid gi en nokså uoversiktlig hverdag, med stor opphoping av papirer. Ringo Langesund bruker et timeregistreringssystem som gir dem kontroll og oversikt i sanntid. Dette sparer dem tid og penger, og gir dem rom for å bruke tiden sin inn mot de kritiske oppgavene i driften istedenfor.

Les mer

Vi digitaliserte timelistene, og effektiviserte både fakturering og lønn

24.sep.2021 10:54:29 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier, transport

Mange transportbedrifter har komplekse behov for timeføring. For Ola Heimveg er det viktig at han får både lønns- og fakturagrunnlag fra samme system. Tid spart gir tid til utvikling og effektivisering av selskapet.

Les mer

Kampen om fullstendig oversikt

23.aug.2021 15:09:14 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

Daniel Moltumyr, lageransvarlig fra Myklebust Verft, forteller hvordan de har arbeidet med å øke kvaliteten og presisjonen på time- og vareforbruket sitt. Samarbeidet mellom Tidsbanken og Lexit Group åpner dørene for en sømløs flyt fra timer er registrert og materiell er tatt ut av operatører, til attestering og godkjenning er gjennomført av ledere.

Les mer

Ikke la lønnskontoret bli en flaskehals

22.apr.2021 15:19:55 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

NorEngros K.J. Brusdal er et lokalt eid selskap tilknyttet en landsdekkende kjede av grossister. Med over 90 ansatte ble det mye manuelt arbeid for avdelingslederne deres i henhold til både lønn, fravær og arbeidstid.

Les mer

Enorme besparelser

09.mar.2021 10:35:56 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

Automatisk beregning av lønn og digitale sjekklister har effektivisert arbeidshverdagen til Frank Lilleli (49) og de ansatte på Best-stasjonen Bjugn Servicesenter AS. Det utgjør virkelig en forskjell på bunnlinjen.

Les mer

Full oversikt med digital gjestebok og evakueringslister

11.feb.2021 15:52:00 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

Hallingplast AS benytter seg av Tidsbanken sin digitale gjestebok, noe som gir dem full oversikt over alle gjester og ansatte på anlegget sitt. I tillegg til en fullstendig evakueringsliste, har de med Tidsbanken også et moderne timeregistreringssystem som hjelper dem med å forenkle sine prosesser rundt lønn.

Les mer

Trygt i gang med nytt system

11.nov.2020 11:19:53 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

Mange frykter omfanget av å begynne med et nytt system. Selv om digitaliseringen har skutt fart i 2020 er mange fortsatt i tvil om de er klare for å digitalisere mange av de manuelle og tidkrevende prosessene sine som fortsatt foregår på papir. Jan Arild Larsen er Servicemarkedssjef for Bilbutikk1 i Fredrikstad, og kom raskt og enkelt i gang med Tidsbanken. Resultatet ble at hele konsernet nå skal ta i bruk Tidsbanken for å kvitte seg med tidkrevende manuelle og administrative oppgaver rundt lønn og timeregistrering.

Les mer

Tonn per arbeidstime

26.okt.2020 09:00:42 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

- Fang tiden på de riktige prosessene

Verktøy som gir deg mulighet til å måle tid på prosesser i produksjonen gir deg verdifull innsikt inn i forbedringsarbeidet hos bedriften. Et system for timefangst som er fleksibelt og enkelt i bruk vil kunne gi bedrifter helt nye bein å stå på. Norsk Spennbetong har de siste 12 årene forenklet flere av sine arbeidsprosesser ved hjelp av Tidsbanken.

Les mer

Kongekrabben i nord

23.okt.2020 10:31:13 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

Lengst i nord, der du får oppleve midnattssol om sommeren, og total mørke hele døgnet om vinteren, der vannet er krystallklart og kaldt, finner du kongen som jakter på krabbe. I Finnmark finner du Norway King Crab Holding AS som leverer levende kongekrabbe over hele verden, fra «The Beast» i London, til «FINDS» i Hong Kong.

Les mer

Samspill mellom systemene

22.okt.2020 09:36:46 / skrevet av Audun Grytdal publisert i Kundehistorier

Riktig timeføring mot prosjekter trenger ikke være komplisert. Med Tidsbanken har PSW Technology et system som er fleksibelt og enkelt i bruk for ansatte i alle selskapene sine. Stempling av timer mot prosjektene er webbasert og skjer enten på stasjonære skjermer, eller ansattes egne mobiler. Prosjekttimene føres automatisk over til ERP-systemet deres, samtidig som timegrunnlaget i Tidsbanken også genererer alt av pålagte tillegg, slik at lønnsgrunnlaget også er klart.



Les mer

Nyeste innlegg

Ønsker du demo, pristilbud eller mer informasjon om systemet?